Beeld van Bussum

Over deze site


Verantwoording

Deze website bevat twee fotoverzamelingen met in totaal ongeveer 8500 foto's en twee wandelingen door Bussum in de zestiger jaren. De foto's zijn afkomstig uit het achief van Martin Heyne, die zich sinds eind jaren '50 bezig houdt met Bussumse historie. Naast foto's kunt u in deze verzameling ook tekeningen, schilderijen, etsen etc vinden. De allereerste afbeeldingen die zijn opgenomen stammen uit ongeveer 1880.

Bediening

U kunt de twee fotocollecties doorzoeken door op het beginscherm op de knop 'Historische collectie' of 'Sportcollectie' te klikken. U krijgt dan een zoekscherm te zien, waar u een keuze kunt maken uit een aantal opties.

In de historische collectie kunt u zoeken op:

In de sportcollectie kunt u zoeken op:

U krijgt nu een lijst te zien met gevonden afbeeldingen. Als u op een van de foto's in de lijst klikt, krijgt u de foto in het groot te zien met een beschrijving en eventueel aanvullende opmerkingen.

Met het pijltje 'terug' in de rechterbovenhoek kunt u weer terug naar het zoekscherm.

De wandelingen kunt u bekijken door te 'bladeren'. Links en rechts onderaan de bladzijde is een ezelsoor waarmee u de pagina kunt opslaan door er met de muis op te klikken.

Minimale systeemeisen

De website is gemaakt om te werken met alle gangbare browsers welke HTML5 en CSS module 3 ondersteunen. JavaScript moet ingeschakeld zijn.

Het grafisch ontwerp is geoptimaliseerd voor tablets en PC'. Smartphones worden nog niet ondersteund.

Vragen en opmerkingen

Mocht u vragen hebben over deze website dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.